Julio Bañuelos es declara sorprès per la decisió de destituir-lo com a entrenador de la UE Olot

bauelos_8962

bauelos_8962La destitució de Julio Bañuelos com a tècnic de la Unió Esportiva Olot enmig de l’eliminatòria d’ascens a Segona B ha deixat perplex a l’entrenador burgalès. Creu que les raons que li ha donat la Junta per rescindir el seu contracte són opinions personals que no coincideixen amb els fets, després de deixar l’equip campió de Tercera i amb l’eliminatòria encarrilada, segons creu.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Julio Bañuelos ha declarat avui davant dels mitjans de comunicació per dir que no entén res sobre la decisió de la Junta directiva de destituir-lo. Segons el ja exentrenador, els motius que li ha donat la Junta sobre la seva destitució són les mateixes que va donar ahir a la premsa. La falta de sintonia rau en el model de joc exhibit amb el primer equip, els resultats dels últims partits, i la gestió del futbol base.

Tot i així, Bañuelos creu que els resultats no han estat tan malament. El tècnic que ha aconseguit dos ascensos a Segona B creu que ha deixat prou encarrilada la primera eliminatòria, i recorda que la segona pot ser més senzilla. Sobre la disconformitat amb el model de joc per part de la Junta, el tècnic Burgalés creu que són opinions personals. Bañuelos ha insiunat un altre motiu per a la seva destitució. El ja extècnic de la Unió Esportiva Olot ha parlat de comentaris per part de membres de la Junta sobre que alguns capitans del primer equip havien demanat la seva destitució, una màxima que Bañuelos desmenteix rotundament. Malgrat això, Bañuelos assegura que la seva relació amb el president és excel·lent.

Amb Àlex Terma, la seva relació és normal, i amb els jugadors, torna a ser excel·lent. Bañuelos no creu que la seva destitució hagi de desestabilitzar a l’equip. El ja exentrenador de la Unió Esportiva Olot desitja molta sort al club i busca ja nou equip per a la propera temporada.

Deixa un comentari