Els usuaris del servei d’ajut a domicili el valoren notablement però admeten que encara és poc conegut

ATENCIO_DOMICILI_3857

ATENCIO_DOMICILI_3857Els usuaris del servei d’ajut a domicili el valoren molt notablement. Concretament, el puntuen amb un 8,3 sobre 10. És el resultat de l’enquesta que el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa ha portat a terme per conèixer el grau de satisfacció del servei. L’enquesta, d’altra banda, revela un alt grau de desconeixement d’aquest ajut. 3 de cada 4 persones que reben aquest servei desconeixien la seva existència abans de fer-ne ús.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Així ho constata l’enquesta que el Consorci ha portat a terme per conèixer el grau de satisfacció d’aquest servei d’atenció somiciliària, consistent a tenir cura de la higiene, l’alimentació o la neteja de la llar de les persones grans. El 2012, el servei va atendre 444 persones, el 4% de la població de la comarca amb més de 65 anys. El Consorci creu que la xifra d’atesos augmentarà en els propers anys, fruït en gran mesura per l’augment de la població gran a la Garrotxa, una de les comarques més envellides de Catalunya.