L’empresa garrotxina Royal Verd s’internacionalitza sent un referent mundial en la gestió de la gespa

maracan

maracanRoyal Verd, una empresa del grup Morera que es dedica a la gestió de la gespa, ja és una de les més importants a nivell internacional en el seu terreny. Això és gràcies a un encàrrec sense precedents: la gestió dels camps de futbol de la Copa Confederacions de Sud Amèrica i dels terrenys de joc de les properes olimpíades. Olot Televisió ha compartit uns minuts amb el seu responsable per conèixer al detall l’èxit d’aquesta empresa que va néixer a la Garrotxa ara fa cinc dècades.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Després de 55 anys d’experiència al mercat català el grup Morera va pensar que l’especialització en la comercialització de gespa podria ser una part vital del futur de l’empresa alhora d’obrir mercat. Tot plegat comença amb un objectiu local que arrela amb força a tot el país amb la gestió de la gespa del Futbol Club Barcelona. A partir d’aquest moment Royal Verd va passar a gestionar camps tant emblemàtics com el de l’Espanyol o el del Vila real. Aquest esprint va consolidar els fonaments i pas següent van ser projectes a nivell internacional.

Un cop s’esgoten les possibilitats de mercat a nivell Europeu, Royal Verd afronta un repte molt més gran; creuar l’oceà per obrir negoci a Sud Amèrica. I allà on s’han focalitzat tots els esforços és on hi ha la Copa Confederacions i on s’hi celebraran les olimpíades, al Brasil. Per l’empresa garrotxina això ha representat uns canvis interns importants. La distància entre la seu de l’empresa, a Olot, i el lloc de negoci obliga als seus representants a viatjar contínuament. Però Royal Verd no només ha ampliat les mires per poder gestionar camps de futbol. Al Brasil el negoci que gira a l’entorn dels camps de golf viu una realitat molt diferent a la nostra.

Royal Verd ha aportat al Brasil molt més que la cultura de la gespa. Aquesta empresa aporta un plus de qualitat en tecnologia i gestió i per tot això han estat guardonats amb el premi a la internacionalització que concedeix l’UFEC, la Unió de Federacions Esportives Catalans i del clúster de l’esport i també el premi a la internacionalització.