Edu Vílchez ja ajuda a la UE Olot a preparar els últims partits del play off d’ascens

Vlchez_753

Vlchez_753

Després de la fulminant destitució de Julio Bañuelos com a entrenador de la UE Olot, el club no ha fet esperar l’arribada d’Edu Vílchez tot i que, teòricament, no s’havia d’incorporar fins l’1 de juliol. Almenys així es va comunicar dimarts durant la roda de premsa que va protagonitzar la junta directiva per anunciar la decisió. Olot Televisió ha estat testimoni, aquest dijous al vespre, de l’arribada de l’exentrenador del Palamós a les instal·lacions del club olotí per dirigir les sessions preparatòries de l’eliminatòria d’aquest dissabte. Una imatge que l’Olot volia evitar de totes les maneres possibles.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deu ser per aquest motiu que la directiva de la UE Olot havia decidit fer l’entrenament d’aquest dijous al vespre a porta tancada. La petició d’enregistrar imatges ha rebut diverses negatives que s’atribuïen a la preparació d’estratègies tàctiques pel xoc d’aquest dissabte contra el CD Mairena i a una voluntat d’Àlex Terma. Però el club no explicava tota la veritat i volia ocultar que Edu Vílchez ja ajuda a l’Olot per aconseguir l’ascens a Segona B. Amb aquesta informació apareixen interrogants com, per exemple, si la rapidesa en rescindir el contracte a Julio Bañuelos responia més a la voluntat d’incorporar a Vílchez aquesta mateixa setmana el més aviat possible que no pas cap altre motiu.