Patriotisme americà i explosions són els protagonistes de la cartellera amb ‘La Casa Blanca’

casa_blanca

casa_blancaL’estiu és a tocar i això es nota a la cartellera cinematogràfica. Aquesta setmana arriba carregada, amb tres estrenes i la proposta habitual pel públic infantil. Glaç, zombis, bodes i exposicions. Aquesta és la combinació explosiva de pel·lícules que els presentem a continuació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Tenim a les mans un retorn tens, sagnant i tòpic al gènere de l’acció dels atacs nord americans. La Casa Blanca és una pel·lícula a estones enèrgica, per moments convencional, poc entretinguda i molt tòpica que recorda a la Jungla de Cristal. Això sí, les escenes d’explosions i l’honor dels Estats Units estan assegurats amb aquest film. Olympus has fallen és el títol original d’aquesta cinta que compta amb un bon repartiment, entre els quals Morgan Freeman o Gerard Butler. Després d’un accident en el qual només aconsegueix sobreviure el President Asher, protagonitzat per Aron Eckhart, un agent del servei secret decideix deixar el seu lloc per treballar al departament del tresor. Però l’atac d’un comando nord coreà a la Casa Blanca obligarà a aquest funcionari a retornar a l’acció.

I de les bombes passem a una comèdia de bodes, ‘La gran boda’, on ningú és dolent però ningú resulta remotament creïble. Això sí, Robert De Niro, Susan Sarandon i Diane Keaton aconsegueixen animar una pel·lícula que torna a ironitzar al voltant dels casaments. L’argument és el casament d’un fill adoptiu que provoca un retrobem d’un matrimoni divorciat, format per Diane Keaton i Robert De Niro. Aquest retorn al passat recorda els enganys amb una amiga de la dona. Per la boda serà necessari fer les mil i unes perquè tot sembli normal i de color de rosa.

I aquest setmana n’arriba una de zombis, es tracta de ‘Memorias de un zombie adolescente’. Una història d’amor post apocalíptica amb bon ritme i ben dirigida, amb sentit de l’humor i romàntica sense complexes. Un zombi amb problemes existencial comença una estranya amistat amb la novia d’una de les seves víctimes. Aquesta insòlita relació provoca una reacció en cadena que canvia la seva vida, la d’altres zombis i possiblement de tot el planeta.

No podem acabar sense la proposta pel més petits de la casa. Aquest cap de setmana poden tornar a veure una de les delícies de l’animació de tots els temps. Parlem de la quarta entrega d’Ice Age, la formació dels continents. Tot i ser una entrega repetitiva i amb el mateix rumb de sempre, l’Scrat segueix perseguint l’aglà des del principi dels temps, però amb conseqüències que canviaran el món: un cataclisme continental que desencadenarà una de les grans aventures de Manny, Diego i Sid. Una bona proposta, i refrescant, que per només tres euros es pot tornar a veure aquest cap de setmana que es preveu calorós.