Comencen les obres per enderrocar la Plaça Mercat d’Olot

plaa_mercat_obres

plaa_mercat_obresComença el compte enrere per a la demolició de la Plaça Mercat, i la posterior construcció del nou edifici dels placers. Avui és el punt de partida dels treballs preparatius per enderrocar l’actual Mercat: de moment, s’han retirat els elements urbans que molesten per a la construcció dels murs de protecció, com bancs, papereres o jardineres.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Les obres s’inicien amb la construcció de micropavimentacions a la Plaça Hospital, carrer Antoni Llopis i carrer del Rengle. Aquestes micropavimentacions són uns murs de contenció de terres per assegurar els edificis de l’entorn de la Plaça Mercat, que es començaran a construir a partir de demà dimarts. Aquesta és només una de les moltes molèsties que viuran els veïns i les persones que transiten habitualment per a aquesta zona, que en els propers mesos es veuran afectats per sorolls i un nombrós moviment de pols i camions de gran envergadura. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Olot demana disculpes per avançat, sobretot en la primera fase que comprèn l’enderroc de l’edifici, que es farà a partir del mes d’agost d’aquest any.

La Plaça Mercat, de moment, romandrà oberta fins el 29 de juny, i a partir d’aquesta data es farà el trasllat a la nova plaça mercat provisional, situada a l’Illa del Teatre, a tocar del Firal. Les obres de la Plaça Mercat tenen un cost estimat de 6’9 milions d’euros, i està previst que el nou edifici es pugui inaugurar per la diada de Sant Lluc del 2014.

Deixa un comentari