El centre d’Olot bull amb la Shopping Nit dels botiguers

shopping_nit_2012

shopping_nit_2012Comerciants i compradors celebren l’èxit absolut de la tercera Shopping Nit, que va transformar dissabte els carrers del centre d’Olot. Les botigues van animar-se a obrir les persianes fins a la mitja nit, i els descomptes i les diferents activitats proposades van fer que s’hi apropessin visitants de tot arreu. L’espectacular muntatge audiovisual de l’Associació Muralla 15 va posar punt i final a una nit rodona.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

La imatge que oferia el carrer Sant Rafel la nit de dissabte era ben poc usual gràcies a la Shopping Nit. Les botigues van allargar el seu horari en una vetllada de compres amenitzada amb tota mena d’activitats, tastets i el sorteig d’alguns premis per als compradors. El centre va omplir-se de gent amb ganes de passejar i comprar, tant de la Garrotxa com de comarques veïnes. Més de setanta botigues del centre d’Olot van animar-se a participar en la iniciativa, amb descomptes i promocions especials.

Aquesta és una de les jornades més esperades per l’Associació de Comerciants d’Olot, que un any més, celebra l’èxit aconseguit. El colofó de la Shopping nit el va posar l’Associació Cultural Muralla 15, amb l’espectacle audiovisual, que va transformar la façana de l’església de Sant Esteve, titulat Dans la Nit.

Deixa un comentari