La UE Olot es jugarà l’ascens a la Segona B amb l’Arandina CF de Aranda del Duero

ArandinaWEB1

ArandinaWEB1La UE Olot ja coneix el seu proper i definitiu rival per l’ascens a Segona B, es tracta de l’Arandina CF de Aranda del Duero (Burgos), l’equip botxí de l’Europa en la primera ronda. Els blanc i blaus rebran aquest cap de setmana a l’Olot i el següent es jugarà el partit de tornada d’aquesta eliminatòria. Els d’Àlex Terma i Edu Vílchez s’hi juguen el tot per el tot així que l’Olot té la possibilitat de fer història amb l’ascens trenta anys després de la última vegada. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’Arandina CF té història, toti que es va fundar el 1928 com a Sociedad Gimnástica Arandina i a partir d’un antic club, el Club Deportivo Aranda. Però no és fins al 1948 quan l’entitat agafa força i aquell mateix any s’inaugura l’estadi conegut com el ‘Campo de Deportes de la Virgen de las Viñas’ i la formació d’una nova plantilla de jugadors. Va ser llavors quan va adaptar els colors blanc i blaus.

L’Arandina Club de Fútbol és una entitat amb 25 anys d’història. Amb la desaparició de la Gimnástica, el 1987 es crea un nou equip de futbol amb l’identitat que es coneix ara. Va partir de les divisions regionals i el 1989 va aconseguir el seu primer ascens a la Tercera Divisió.