L’argentí Gustavo Fernández guanya el 5è Open Memorial Santi Silvas

Gustavo_Fernndez_4672

Gustavo_Fernndez_4672L’argentí Gustavo Fernández és el guanyador del 5è Open Memorial Santi Silvas. Amb només 19 anys, el número 3 del món de tennis en cadira de rodes, Gustavo Fernández, s’ha proclamat campió del 5è memorial Santi Silvas, després de superar 6-3 6-3 el belga i número 7 Joachim Gerard. En el seu debut a l’Open Santi Silvas, els dos jugadors han ofert un gran partit, seguit amb enorme expectació per part del públic que va omplir diumenge al migdia les grades del Club Natació Olot. A més de guanyar el quadre individual, Fernández també s’ha emportat el títol en dobles formant parella, precisament, amb el seu rival a la final d’avui: Joachim Gerard.

Fes clic aquí per veure al notícia a l’OTV a la carta

En el quadre femení, l’holandesa i número 1 del món, Aniek Van Koot, també ha guanyat dos títols: s’ha adjudicat el quadre individual i el de dobles, fent parella amb Pauline Helouin. Abans de la final, Tommy Robredo entrava a la pista 1, i juntament amb el capità de l’equip espanyol de Copa Davis, Àlex Corretja, han ofert un clínnic en el que també ha pres part el fins al moment únic campió que havia tingut el torneig: el suec i número 8 del món, Stefan Olsson. Aquest any, Olsson ha quedat finalista del quadre de dobles, juntament amb Tom Egberink. El lliurament de premis ha posat el punt final al 5è Open Memorial Santi Silvas, que del 12 al 16 de juny ha portat al Club Natació Olot i en el que han participat una quarantena dels millors jugadors del món de tennis en cadira de rodes.

 

x