El multiesportista Aleix Domènech (CNO) guanya la MiniMam

Aleix-minimam-2013-2

Aleix-minimam-2013-2El multiesportista del Club Natació Olot (CNO) Aleix Domènech, ha guanyat aquest cap de setmana la MiniMam que es va celebrar a la localitat madrilenya de Cercedilla, una cursa de muntanya paral·lela a la XVII Maratón Madrileño que té per objectiu promocionar el Trail Running entre els més joves.

La prova, que forma part del programa Salomon i està catalogada com a molt dura, es va disputar per categories segons l’edat dels participants, uns 300 en total. L’olotí va prendre la sortida de la MiniMam, de 7,5 quilòmetres de distància, i va aconseguir la victòria amb autoritat a més d’un minut del segon classificat, el també català Oriol Comellas, i a un minut i mig del madrileny Alfonso Hernández.