Reyno de Navarra visita la Garrotxa per promocionar el seu turisme

turismo-navarra

turismo-navarraEl turisme és un dels sectors emergents a Espanya i encara més a Catalunya. El PIB turístic català gira a l’entorn de l’11% i el pes més gran correspon a les zones costaneres i del Pirineu. Avui els volem parlar d’una zona on el turisme està en plena efervescència. A Navarra del Producte Interior Brut turístic és del 6% però el seu creixement és de l’ordre del 13% de mitjana. Les Notícies d’Olot Televisió ha parlat amb la directora de màrqueting de Reyno de Navarra, Carmen Oroz, que ha parlat del turisme sostenible i intel·ligent, molt semblant al de la Garrotxa, que estan disposats a promocionar arreu. Aquests dies ho fan a a Catalunya.

Fes clic aquí per veure l’entrevista a l’OTV a la carta

Deixa un comentari