La Cua del Drac creix en nombre d’esdeveniments, programant activitats durant 78 dies d’estiu

cua_del_drac_2013

cua_del_drac_2013Un cop més, l’estiu olotí arriba carregat d’activitats: més d’una trentena d’activitats diferents conformen el programa de La Cua del Drac 2013, les propostes culturals estiuenques perquè ningú es quedi a casa. Entre tots els esdeveniments destaquen les novetats de veure cinema sense sortir del cotxe en un Autocine 100% Olot, o el cicle Sons tradicionals, així com les activitats consolidades dels sopars al volcà Montsacopa o el Circ a les places.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fent la comparació amb l’any 2012, creix el nombre d’activitats d’estiu que s’organitzen a Olot dins el marc de la programació de la Cua del Drac. Es passa dels 27 esdeveniments als 32. El motiu de l’increment és una participació major de les empreses privades les activitats.

Entre les activitats programades, hi trobem diverses novetats. Aquest 2013 Olot podrà gaudir d’un Autocine, s’inicien els sopars d’estrelles al Pavelló de Bany Tossols-Basil, i hi haurà sopars romàntics als Claustres del Carme. També destaca el gruix d’activitats que es faran als aiguamolls de la Moixina, o les novetats culturals en concerts com el ‘Sons tradicionals’, a banda de tallers de circ pels infants. En la programació també repeteixen activitats consolidades com el Circ a les Places o els Sopars al Volcà Montsacopa.

En total, gràcies a la Cua del Drac s’ocuparan 78 dies d’estiu amb actes, a diferència dels 60 de l’any passat. Tot perquè ningú es quedi avorrit a casa i gaudeixi de l’estiu olotí.

Deixa un comentari