La Fira Ramadera tornarà a celebrar-se a la zona del Torín d’Olot

fira_ramadera_BO

fira_ramadera_BOLa Fira Ramadera tornarà al Torín d’Olot, a l’entorn de la plaça de braus. Aquesta és la voluntat de l’Ajuntament, que pretén concentrar el màxim d’activitats vinculades a la Fira de Sant Lluc al centre de la ciutat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Fa anys que la Fira Ramadera de la Fira de Sant Lluc se celebra al passeig de Sant Roc. El seu origen, però, es troba al Puig del Roser. Aquí és on tradicionalment se celebrava la Fira Ramadera, des de, com a mínim, el 1314, data en què es té constància de la celebració. Ara l’Ajuntament d’Olot té la intenció de tornar aquesta fira sectorial al seu emplaçament originari. La voluntat de l’Ajuntament és la de concentrar al centre d’Olot em màxim d’activitats relacionades amb la Fira de Sant Lluc.