3.800 aficionats van seguir el partit entre la UE Olot i l’Arandina CF a l’Estadi Municipal d’Olot

afici_ueolot_11614

afici_ueolot_116143.800 aficionats van seguir des de l’Estadi Municipal d’Olot el partit que donava a la Unió Esportiva Olot el dret a pujar a Segona Divisió B. Les Notícies d’Olot Televisió va seguir el partit juntament amb els aficionats per conèixer la força del 12è jugador, la grada de l’estadi municipal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

L’afició de la Unió Esportiva Olot va acomplir amb la petició del club que dissabte fossin el 12è jugador que l’equip necessitava. Des de dissabte al migdia, més de 200 aficionats ja van començar a escalfar motors a la Fan Zone organitzada a la plaça Catalunya. La comitiva va emprendre a peu o sobre carrosses la marxa cap a l’estadi municipal per veure el partit. L’estadi municipal va reunir fins a 3.800 aficionats. Entre els que feien més soroll, es trobava Manel Tolomer, que ja parlava de reorganitzar l’antiga penya de la Unió Esportiva Olot. El primer gol no es va fer esperar, i en Manel el comentava fent un símil amb l’experiència de ser pare. El segon gol de la Unió Esportiva Olot portava la tranquil·litat a la grada. Gairebé no va donar temps a comentar el segon gol, que arribava el tercer. A la represa, el gol de Gustavo ficava novament l’Arandina en el partit. Amb el quart gol, obra del davanter Carlos, els aficionats ja veien l’ascens al sac i ben lligat. El Gol d’Edile, al minut 90, va desfermar l’eufòria a l’Estadi Municipal d’Olot.

Deixa un comentari