L’Ajuntament d’Olot rep a la UE Olot i declara que arribarà fins on pugui amb la reforma del camp “tenint en compte les circumstàncies econòmiques”

ue_olot_aj_olot

ue_olot_aj_olotAhir a la tarda l’Ajuntament d’Olot va rebre la Unió Esportiva Olot a la sala d’actes després de la victòria en el partit d’ahir contra l’Arandina i havent pujat a Segona B. Els jugadors, l’entrenador i la junta directiva del club van firmar el llibre d’honor de l’Ajuntament i van expressar la seva emoció al balcó de l’edifici. L’equip tècnic del club ja treballa en dissenyar la plantilla que haurà d’enfrontar la propera temporada a Segona B. Els canvis també s’hauran de produir a l’estadi municipal per acollir partits de la nova categoria. L’Ajuntament d’Olot ha declarat que arribarà fins on pugui arribar, tenint en compte les circumstàncies econòmiques del moment.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta