Lliuren els premis als millors projectes finals dels cicles formatius de Grau Mitjà i Superior de la Garrotxa

premis_graus

premis_grausCada any, quan s’acaba el curs, l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa reconeixen els millors projectes finals dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, amb el Concurs de Joves Emprenedors. Dissabte va tenir lloc el lliurament de la desena edició d’aquests premis, al Casal Marià d’Olot. L’objectiu del concurs és promoure i fomentar l’esperit emprenedor entre els joves. Hi participen els cinc centres que imparteixen cicles formatius, l’Institut la Garrotxa, el Bosc de la Coma, el Montsacopa, l’Escola Pia i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Abans de l’entrega de premis, hi va haver una xerrada de Franc Comino, un dels emprenedors al capdavant de l’empresa Wattia Innova.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta