El Casal i Casalet de les Preses comença amb 270 nens i nenes inscrits

Casal_Preses_3529

Casal_Preses_3529Un any més Les Preses es prepara per a l’estiu. El dimarts passat el Casal i Casalet van obrir les seves portes a més de 270 nens i nenes que volen gaudir d’un estiu més divertit. Segons l’alcalde, les activitats proposades combinen lleure amb educació. Al mateix temps, s’inicia “Les Preses a la fresca”, que organitza activitats per tots els veïns del poble i la comarca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El Casal i Casalet de les Preses proposa activitats de tot tipus per a nois de tres a dotze anys. La combinació de jocs, sortides i colònies fan possible una gran participació. L’ajuntament de Les Preses posa a disposició dels Casal totes aquelles instal·lacions del poble, com el centre cultural, el poliesportiu i la piscina municipal, per a dur a terme les activitats de sempre i algunes de novadoses. Així ho expliquen els nens i nenes.

Aquest estiu també s’inicia ‘Les Preses a la fresca’, on empreses i entitats del municipi s’ajunten per un bé comú, el foment de l’entreteniment i la diversió. Com cada any, compta amb activitats variades com són el cinema a la fresca, el karaoke, la festa de l’escuma, l’aiguagim i els campionats de mini golf. Però també hi ha algunes novetats com la presència de més música en viu i l’activitat ‘Un dia per ser famós’. Dins l’oferta d’activitats de “Les Preses a la fresca” cal destacar l’Ésdansa.