L’Escola d’Indumentària organitza un casal d’estiu per aprendre a cosir amb els professionals de la moda d’espectacles

casal_indumentaria

casal_indumentariaL’Escola d’Indumentària ha preparat per a aquest estiu un casal per a joves. En aquest taller, on s’hi han apuntat 20 persones, es podrà aprendre algunes nocions bàsiques del món de la costura, com per exemple fer cadeneta o ganxet. Els cursets tindran lloc durant aquest mes de juliol.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La costura torna a agafar força. Ho demostra la feina que tenen a l’Escola d’Indumentària, on han preparat un casal d’estiu per a joves, i on hi participen vint persones. Pels alumnes, aquesta és una bona manera per a fer les primeres puntades. Els inscrits al casal d’estiu aprenen diverses tècniques de costura ben aviat, ensenyats per alguns dels professionals més ben valorats en moda per a espectacles. 

Amb el Casal d’Estiu, l’Escola d’Indumentària acaba el treball de tot un any abans de fer vacances, en un curs que s’ha omplert amb la inscripció de 50 persones als tallers que han tingut lloc al llarg de l’any. Ara toca començar a pensar en la propera temporada. Un cop iniciat el curs, l’Escola d’Indumentària tornarà al treball, amb tallers dirigits a totes les edats i de tot tipus.