Santa Pau i Mieres formaran part de la ruta catalana per a cicloturistes Pirinexus

pirinexus_stapau

pirinexus_stapauSanta Pau i Mieres entraran a formar part de la ruta catalana per a cicloturistes Pirinexus a partir d’aquesta tardor. Així ho espera l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, que, juntament amb l’alcalde de Mieres, Josep Rovira, s’han reunit amb els màxims representants del Consorci de les Vies Verdes, entre ells, el vicepresident d’Acció Territorial de la Diputació de Girona, el garrotxí Miquel Calm.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els dos alcaldes van sortir molt esperançats de la reunió, ja que les exigències que els va marcar el Consorci són perfectament assumibles. Ara, Santa Pau i Mieres presentaran la seva proposta d’itinerari, que aprofitarà el tram de la ruta Itinerànnia que va d’Olot als dos municipis. La ruta general del Pirinexus no contempla el pas per Santa Pau i Mieres, però els dos pobles sí que podran formar-ne part com a una branca de l’itinerari principal.

Deixa un comentari