El garrotxí Lluís Guinó ha estat elegit president de la Comissió sobre la Fracturació Hidràulica del Parlament de Catalunya

Lluis_Guino

Lluis_GuinoEl garrotxí Lluís Guinó, alcalde de Besalú i diputat de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya, ha estat escollit president de la Comissió d’Estudi dels Permisos de Prospecció i Explotació d’Hidrocarburs no Convencionals per mitjà de Fracturació Hidràulica, que es va constituir divendres al Parlament de Catalunya.Guinó s’ha compromès a fer tot el possible per arribar al fons de la qüestió, que ha esdevingut molt polèmica al territori. El garrotxí també ha emplaçat la resta de forces polítiques “a treballar de forma lleial i començar el més ràpid possible”.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els altres representants del grup de CiU a la comissió seran els diputats Antoni Fernàndez Teixidó i Cristina Bosch.

Deixa un comentari