La Primera Concentració de Camions d’Olot va aplegar dissabte un centenar de vehicles

Concentracio_camions_1660

Concentracio_camions_1660Aquest dissabte s’ha realitzat la primera concentració de camions a Olot amb motiu Sant Cristòfol, el patró dels vehicles, amb la participació d’un centenar de vehicles. Durant el matí s’han realitzat diverses activitats: una exhibició dels camions clàssics, pintats i tunejats; un concurs de clàxons i motors; unes proves d’habilitat de conducció, i finalment una rua pels carrers de la ciutat amb la benedicció de Sant Cristòfol.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La diada ha estat envoltada d’un ambient molt festiu amb un públic molt variat, ja que comptava tant amb aficionats del motor com amb famílies i infants encuriosits. Transports Grabulosa ha aprofitat la trobada per celebrar el seu 60è aniversari.

Deixa un comentari