Olot Televisió emet la final del concurs Pica Lletres

pica_lletres

pica_lletresOlot Televisió estrena avui la gran final del Pica Lletres, el concurs educatiu produït per la Xarxa de Televisions Locals que promou l’ús de la llengua catalana jugant amb les paraules. Hi participen tretze estudiants de tercer d’ESO de les escoles catalanes que s’han proclamat guanyadores en les fases comarcals del concurs. Elisabet Coll, de l’Escola Pia d’Olot, és la representant garrotxina a la final, que va celebrar-se al Teatre de la Passió de Cervera. La Gran Final del Picalletres podrà veure’s avui a les tres de la tarda i després de l’informatiu, a tres quarts d’onze de la nit. També per internet a l’espai OTV a la carta del web d’Olot Televisió, i durant el cap de setmana.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari