La Vall de Bianya bateja el seu nou gegant com a Farrus Tremendus

Gegant_Bianya_3788

Gegant_Bianya_3788El gegant de la Vall de Bianya ja té nom: Farrus Tremendus. Diumenge passat, el nou membre de la colla gegantera va ser batejat al Centre Cívic del poble. Els bianyecs i colles d’altres municipis van assistir a l’acte per tal de donar la benvinguda al gegant.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El nou gegant de la Vall de Bianya ha estat batejat amb el nom romà Farrus Tremendus, tenint en compte que part de la via romana passa pel municipi. El nom ha estat el resultat de les votacions del poble que es van fer durant la Festa Major. La diada de bateig del gegant, que va celebrar-se diumenge, va consistir en una cercavila de la Colla Gegantera, balls d’aquesta i altres colles convidades i, per últim, el bateig del gegant i un piscolabis. Tot i la bona rebuda d’en Farrus Tremendus, la creació d’una gegantessa encara ha d’arribar. Quan el gegant estigui consolidat i s’incorporin nous balladors a la colla, es crearà una pagesa bianyenca, que serà la parella del gegant.

Deixa un comentari