El Cornamusam gaudeix de la bona acollida de públic malgrat l’ajustament del pressupost

cornamusam_BO

cornamusam_BODiumenge, el festival de la cornamusa d’Olot, el Cornamusam va tancar l’edició d’aquest 2013 amb l’actuació del grup Els Groullers al Parc Nou. Joan Josep Mayans, membre de l’organització, ha explicat que tot i modificacions que s’han hagut de fer per l’ajustament del pressupost, el festival ha gaudit d’una bona acollida per part del públic.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els Groullers treballen la música d’arrel catalana en la línia del que va ser el moviment de la “riproposta” a Itàlia, que també és conegut com a “trad” a França i Occitània, i que a la Península o als països anglosaxons s’anomena “folk”. El seu repertori es compon de temes tradicionals dels Països Catalans reelaborats amb un llenguatge actual, com es pot deduir pel tipus de formació, o senzillament temes de creació pròpia elaborats a partir dels ritmes i sonoritats tradicionals.