La plaça Major d’Olot acull un espectacle de circ acrobàtic amb participació garrotxina

circ_jordi_serra

circ_jordi_serraEls dimecres d’estiu tenen un únic protagonista, el circ, que aquest vespre tornarà a prendre la Plaça Major d’Olot, amb una proposta d’alçada que té participació garrotxina. En el marc de l’activitat Circ a les places, de la Cua del Drac, la companyia La persiana y Venancio i los Jovenes de Antaño oferirà al públic olotí una magnífica exhibició de circ acrobàtic que porta per títol Violeta. Hi participen set acròbates sortits de les millors escoles del món, entre ells l’olotí Jordi Serra, que n’és el director i practica el quadrant rus al costat d’Amanda Delgado. La música en directe del grup Venancio i los Jovenes de Antaño, format per cinc músics, és l’ingredient que arrodoneix aquest espectacle musical i de circ, que podrà gaudir-se avui, a partir de les vuit del vespre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari