L’olotí Zacarías Oualit impulsa la creació d’un equip de futbol per a persones amb discapacitats físiques

zACARIAS_304

zACARIAS_304L’olotí Zacarías Oualit, jove monitor dels Campus Nike d’Andorra, amb discapacitat física des de petit a causa d’un càncer d’ossos, vol fer realitat el seu projecte de crear un equip de futbol de persones amb discapacitat física. Amb la majoria d’edat recent complida, Zacarías pretén formar un conjunt amb futbolistes amb discapacitat física que “vulguin seguir una vida corrent independentment de la seva discapacitat”, a més de trobar un camp per jugar i entrenar.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest apassionat de l’esport, que penja cartells amb el seu correu electrònic als hospitals d’arreu de Catalunya per buscar companys de vestidor, aspira a “competir a nivell internacional” davant formacions d’altres països que han engegat iniciatives similars, com ara Anglaterra, França, Itàlia, Argentina, Brasil o Serra Lleona. Zacarías, va ser escollit com el millor jugador de la nova categoria MIC Integra per a persones amb discapacitat, ha rebut el suport de jugadors del Futbol Club Barcelona Marc Bartra o Sergi Roberto.