L’homenatge a l’alçament nacional podria quedar reduït a una simple ofrena floral

creu_triai

creu_triaiL’acte convocat per l’organització franquista “Acción Juvenil Española” per conmemorar el cop d’estat del 18 de juliol del 36, que estava previst per aquest dissabte, podria veure’s reduït a una ofrena floral davant la creu del Triaï.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La convocatòria encara apareix a la pàgina web del grup feixista, però la polèmica i el malestar que ha generat en diversos sector socials, inclòs el consistori olotí, hauria provocat que es suspenguessin la majoria dels actes. S’ha cancel·lat la reserva al restaurant on estava previst que es celebressin el dinar i els parlaments, que es va fer sense especificar que es tractava d’un acte franquista. La missa també s’ha cancel·lat després de conèixer la voluntat política que s’amagava darrere de l’homenatge als difunts. L’alcalde ha parlat per a Olot Televisió del que ha estat la posició de l’Ajuntament en aquets assumpte.

Deixa un comentari