Aquest cap de setmana a Cines Olot, el thriller ‘La purga’ i dues propostes familiars

Cines_Gru

Cines_GruLes últimes novetats de la cartellera prometen diversió per a tots els públics. La principal estrena de Cines Olot és el thriller d’alta tensió La Purga i dues sequeles destinades al públic familiar: “Niños Grandes 2” i “Gru 2, mi villano favorito”.

L’estrena més destacada d’aquest cap de setmana és ‘La Purga’, un atractiu thriller situat en uns Estats Units on els crims i els successos són el pa de cada dia. Com a sol·lució al problema de convivència, el Govern idea La Purga, una nit a l’any en què qualsevol activitat criminal és legal. El film explica les peripècies d’una família durant aquesta nit de violència, que ha de decidir com actuar quan un extrany els demana ajuda.

Aquells que prefereixin entretenir-se amb una comèdia per a tota la família, poden escollir una altra de les estrenes d’aquesta setmana, la segona entrega de Niños Grandes, protagonitzada per Adam Sandler. En aquesta ocasió, el grup d’amics de Niños Grandes es retroba a la petita ciutat on van créixer i els seus propis fills els donaran una lliçó, en un dia ple de sorpreses.

I acabem les propostes de Cines Olot per aquest cap de setmana amb una altra sequela, en aquest cas, per als més petits de casa. És ‘Gru 2 Mi villano favorito’, una proposta d’animació de que ens explica una nova aventura de Gru, el dolent que va transformar-se en home de família. Aquesta vegada Gru haurà de descobrir qui hi ha al darrere d’un pla malvat per portar-lo davant de la justícia. Una proposta divertida i sorprenent, gairebé tan ben aconseguida com la primera entrega, que encantarà al públic familiar.