Olot i la Zona Volcànica de la Garrotxa acolliran la segona edició de l’únic postgrau sobre vulcanologia que s’imparteix en llengua castellana

postgrau_volcans

postgrau_volcansOlot i la Zona Volcànica de la Garrotxa seran la seu el proper mes d’octubre de la segona edició del postgrau sobre vulcanologia que organitzen conjuntament la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i la Universitat de Girona. Un projecte molt ambiciós, ja que és l’única formació d’alt nivell sobre el món dels volcans que s’imparteix en llengua castellana.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El curs, destinat a persones amb formació universitària, seguirà una estructura similar a la de la primera edició, quinze intensos dies amb deu hores diàries de treball on es tractaran aspectes com el funcionament dels volcans actius o la gestió de riscos en aquestes zones. Els professors que hi participaran ho fan desinteressadament i a més, les entitats organitzadores han treballat per oferir un programa de beques per als alumnes. Aquest any s’hi han interessat una seixantena de persones, tot i que el curs només compta amb vint-i-cinc places. Per donar resposta a aquesta alta demanda, l’organització ja pensa en properes edicions del postgrau.

x