Olot felicita les noies del CB Olot per l’ascens a Primera Catalana

cb_olot

cb_olotLa fita de les noies del Club Bàsquet Olot, que aquesta temporada han aconseguit pujar a primera catalana, es suma a una temporada d’èxits esportius per la ciutat. Per aquest motiu l’Ajuntament va decidir homenatjar a l’equip aprofitant la inauguració de Can Tané i va entregar a les noies les ales de la ciutat.

Fes clic aquí per veure la notícia l’OTV a la carta

La pista de bàsquet de Can Tané va ser el lloc escollit ahir a la tarda per homenatjar a les noies de l’equip Sènior Femení del Club Bàsquet Olot, que ha pujat a primera catalana. El reconeixement va ser la cirereta d’una temporada que ha estat dura, però ha donat els seus fruits. Coincidint amb la inauguració de la zona de Can Tané, que també compta amb un espai esportiu, el Club Bàsquet Olot celebra que des de l’ajuntament s’aposti pels esportistes de la ciutat. L’acte va comptar amb una convidada d’honor, la jugadora de Bescanó Queralt Casas, campiona de l’Eurobàsquet, que va aprofitar l’ocasió per felicitar a l’equip olotí. Les jugadores van rebre les ales de la ciutat de mans dels regidors olotins, i van poder signar el llibre d’honor.