La pluja segueix aigualint l’estiu i es registren 12 litres per metre quadrat a Olot

pluja

plujaAquest juliol està sent capritxós meteorològicament parlant i els ruixats segueixen sent protagonistes de les tardes. Durant les últimes 24 hores s’han recollit, per exemple, 12 litres per metre quadrat a Olot o 15 a la Vall de Bianya. A més, quan es produeixen les precipitacions la temperatura cau més de 10 graus de cop i acaba deixant un ambient fresc més propi de la primavera que no pas de l’estiu. I tot fa pensar que el temps no té ganes de canviar. La previsió per aquest dimecres és que el temps sigui molt inestable, que els ruixats intensos poden començar a caure a partir del migdia i que poden allargar-se fins a última hora de la nit.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

x