Els nens olotins s’apropen al món del circ amb els tallers infantils dels dimecres

taller_circ

taller_circAquests dies els nens són els protagonistes de moltes de les activitats estiuenques, i ja són moltes les fórmules perquè els més petits de casa puguin gaudir de les seves vacances. Ahir, com cada dimecres, va ser el torn del circ, i el mal temps no va impedir que el taller infantil s’omplís de petits equilibristes i malabaristes, acompanyats de les seves famílies.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els malabarismes i els equilibris ara també són cosa de nens, gràcies al taller que s’organitza els dimecres a la tarda en el marc de les activitats de La Cua del Drac. Tot i que ahir l’amenaça de pluja va obligar a que és traslladés del passeig de la Muralla a l’Hospici, van apropar-s’hi moltes famílies. Per una estona, els més petits van posar-se a la pell dels professionals del circ i com no, a la majoria, els va encantar l’experiència. El taller és gratuït i es fa cada dimecres a partir de dos quarts de sis de la tarda al Passeig de la Muralla. L’activitat és el complement perfecte al Circ a les Places que també té lloc els dimecres, a partir de les vuit, a les diferents places d’Olot. Ahir va ser el torn de l’espectacle Circ Pànic, que es va moure de la Plaça Campdenmàs a l’Hospici, a causa de la pluja.

 

Deixa un comentari