La UE Olot renova els seus dos porters, Òscar Fornés i Àlex Prunés

ueolot_porters

ueolot_portersLa Unió Esportiva Olot renova els seus porters. Òscar Fornés i Àlex Prunés continuaran al club la temporada vinent. Després d’uns resultats excel·lents i l’ascens de categoria, a Segona Divisió, l’entitat esportiva ha decidit seguir confiant en els dos jugadors. Els ha ofert renovar per una temporada més i ells han acceptat. La plantilla al complet, amb els nous fitxatges i el nou entrenador, serà presentada dimarts vinent a la tarda.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Òscar Fornés, amb ja experiència a la Segona Divisió, seguirà sent porter del primer equip. En la temporada 2012-2013, el futbolista s’ha convertit en un dels pilars de l’equip realitzant parades com les del camp de l’Elx, on va salvar tres gols. Per la seva banda, Alex Prunés, com a porter suplent, també ha contribuït en la victòria de l’equip olotí ja que ha demostrat en varies ocasions la seva vàlua. En el cas del partit contra el Cornellà, per exemple, va realitzar parades de gran dificultat. Així, a hores d’ara la Unió Esportiva Olot ja té assegurats els dos porters de cara la temporada següent.

 

 

Deixa un comentari