Olot repetirà la fira Orígens amb novetats

origens1L’Ajuntament d’Olot repetirà amb la fira Orígens i ho farà aquest any mateix, concretament el 9 i el 10 de novembre. PEP Palau  i Von arend Associats. L’Ajuntament d’Olot ja està cuinant la propera Fira Orígens. El que havia de ser un certàmen bianual es farà cada any davant de l’èxit obtingut a la primera edició.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Amb aquesta decisió del consistori busca consolidar Olot com una capital gastronòmica. Els Orígens, és a dir, els productes de proximitat, els seus productors, seran un any més els protagonistes, buscant això sí, la màxima excel·lència. La fira creix però mantindrà els seus tres espais de Cuina, Tastets i Nens. Tindrà dos elements nous: el vi, i la cervesa. La fira es celebrarà els propers 9 i 10 de novembre al recinte firal d’Olot i el preu de l’entrada serà de cinc euros.