S’estrena ‘Expediente Warren’, un film de terror basat en fets reals

cines_expedientewarren

cines_expedientewarrenI pels amants del cinema hi ha dues novetats interessants per veure els propers dies. Aquest cop ens movem entre el terror d’un cas real d’encontres sobrenaturals i els jocs de màgia d’un grup de mags que atraquen els homes corruptes del planeta. 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A la pel·lícula ‘Ahora me ves’ un equip de l’FBI ha de fer front a una banda de criminals experts en màgia que es dediquen a atracar bancs. Es tracta d’un grup format pels millors il·lusionistes del món que durant els atracaments, dirigits contra els homes de negocis corruptes, fan ploure els diners robats sobre els espectadors. Un film que passa de manera harmoniosa i agradable gràcies a una pluja d’estrelles i una fotografia polida.

I de la màgia a la història real terrorífica basada en la història d’una família i els seus encontres sobrenaturals en una casa de Rhode Island al film ‘Expediente Warren’. Ed i Lorraine Warren, investigadors de renom al món dels fenòmens paranormals, són cridats per una família que està atemorida per una presència obscura. Obligats a enfrontar-se a una poderosa entitat demoníaca, els Warren es van trobar atrapats en el cas més terrorífic de les seves vides. Es tracta d’un diari de la vella escola sensacionalment entretingut i un dels thrillers més eficaços dels últims temps.

x