L’Olot presenta les noves incorporacions per la propera temporada a Segona B

olot_jugadors

olot_jugadorsLa plantilla de la Unió Esportiva Olot ja està gairebé a punt per afrontar el repte de competir a Segona Divisió B. Els entrenaments van començar fa pocs dies i ahir vam poder veure les cares noves de l’equip, que es van presentar juntament amb Edu Vílchez que, ara ja sí, és l’entrenador dels olotins.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La seva presentació va començar arran de gespa, però finalment va haver de traslladar-se al despatx de la junta del club, per culpa de la pluja. Tot i així, va poder veure’s a David López, Javi Cerrón, Miki Martínez, Xavi Muñoz, Guillem Savall, Èric Reverter Albert Canal i Jorge Roca, els nous jugadors de la Unió Esportiva Olot, vestint per primer cop la samarreta de l’equip. Així comença una temporada tan il·lusionant com difícil, que cal afrontar amb compromís i humilitat. Ahir els protagonistes van ser els nous fitxatges, i els primers en parlar com a jugadors de la Unió Esportiva van ser David López i Miki Martínez, que esperen aportar tot el seu potencial a l’equip. Qui també entra oficialment en del projecte de l’Olot és Edu Vílchez, el nou entrenador. De moment ho fa amb molt bones sensacions però llançant un missatge de prudència. Amb la presentació d’ahir la plantilla encara no està tancada, perquè l’Olot necessita un davanter. La primera cita de la pretemporada serà aquest diumenge a La Jonquera i el dia 3 d’agost el Barça B visitarà l’Estadi Municipal.