Una forta pedregada descarrega a Santa Pau

pedra_santapau

pedra_santapauAl municipi garrotxí de Santa Pau la tempesta d’aquest dimarts ha descarregat en forma de pedra del tamany d’una nou acompanyada de fortes ratxes de vent. Ha durat al voltant d’una mitja hora, a partir de les cinc de la tarda, i ha provocat la caiguda de branques i de fulles. L’Ajuntament no tenia dades aquesta tarda dels possibles danys materials però tot fa pensar que l’afectació se centrarà sobretot en els conreus i molt especialment als camps de blat de moro, segons apuntava l’alcalde en funcions, Carles Masias.

Fes clic aquí per veure la previsió del temps a l’OTV a la carta

Al nucli de Sallent, la força del vent ha fet caure un arbre que impedia el pas dels veïns però al cap de poca estona s’ha pogut enretirar. La pedra ha caigut sobretot a la zona del volcà de Santa Margarita i també a les valls de Sant Martí i de Santa Pau. Després de la pedra, la tempesta ha continuat en forma de pluja i llamps.

 

x