115 joves participen en les brigades joves d’estiu que coordina el Consell Comarcal

brigades

brigadesAprofitar les vacances d’estiu per treballar pel municipi. Això és el que fan des de principis de juliol, més de cent joves de la Garrotxa que dediquen part del seu temps lliure a millorar, d’una manera o altra, el seu poble. 8 Ajuntaments de la comarca, juntament amb el Consell Comarcal, han posat en marxa la 8a edició de les brigades de voluntaris d’estiu que, cada any, augmenta el número de participants.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

 

La llar d’infants és un dels serveis de Santa Pau que acull joves voluntaris d’estiu. Des de principis de mes, tres noies ajuden les professores de la guarderia amb les diferents tasques d’atenció als més petits. Sant Jaume de Llierca també participa, des de fa dos anys, de les brigades de voluntaris d’estiu. Alguns dels joves col·laboren fent tasques de suport a la llar d’infants mentre que la resta, ajuda la brigada en el manteniment i la conservació del municipi. L’any 2006 el Consell Comarcal va posar en marxa, d’acord amb els Ajuntaments, el projecte de brigades de voluntaris d’estiu.

 

L’objectiu era crear una oferta en època de vacances destinada als joves de 14 a 15 anys: massa grans per anar a un casal, però sense l’edat suficient per incorporar-se al mercat laboral. I l’acceptació inicial ha augmentat amb cada edició. 8 municipis participen del projecte de brigades de joves voluntaris d’estiu. En aquesta 8ena edició hi ha 115 participants que, una vegada acabi l’estiu, faran una sortida com a compensació per la feina que han portat a terme aquests dies.