Aquesta nit es fumigaran els 1.441 plàtans d’Olot

pltans

pltansAtenció a tots aquells veïns que visquin a prop dels plàtans perquè aquesta nit començaran els treballs de fumigació dels més de mil quatre cents plàtans d’Olot repartits per diferents carrers i espais de la ciutat com la plaça Clarà, el passeig de Sant Roc o el Firal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Durant l’estiu la proliferació de la plaga coneguda com el tigre del plàtan provoca molèsties als veïns propers a aquests arbres. Tot i que no generen cap tipus d’al·lèrgia ni picadura, s’introdueixen de manera massiva als habitatges i s’enganxen a la roba. La durada de la fumigació serà des de les 9 d’aquest vespre fins la matinada de demà. Es recomana als veïns de les zones de tractament que durant els treballs de fumigació tanquin les finestres per evitar molèsties, encara que els productes que s’utilitzaran estan homologats per a la seva aplicació en parcs i jardins públics. Els barris on es farà aquesta fumigació són: l’Eixample Malagrida, Sant Francesc, Pequín, Sant roc, el Pla de Dalt i també al centre d’Olot. Es començarà per les zones menys transitades per vianants i vehicles i a mesura que avanci la nit en les zones més cèntriques per tal de minimitzar els efectes. En total es fumigaran 1.441 plàtans.