L’Escola de Futbol Bosc de Tosca entrega els premis del Cagaburro 2013

cagaburro2013

cagaburro2013

L’Escola de Futbol Bosc de Tosca ha entregat els premis de la segona edició del Cagaburro, que es va celebrar el passat mes de juny. I aquesta és la fotografia que s’han fet amb els guanyadors. Són l’Agustí Navarro, en Jordi Baburés, la Sandra Demiquels, la Sofia Solano i la Isabel Otero. Cinc guanyadors que van comprar la cel·la on el burro hi va fer les seves  necessitats.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Des del club asseguren que l’activitat ha tornat a ser tot un èxit i que, per tant, pràcticament poden garantir que l’any vinent repetiran l’experiència. Es tracta d’un sistema que permet recaptar diners per tal que es puguin continuar organitzant les activitats relacionades amb l’escola de futbol.