L’Espai Ideal promou diverses activitats pels joves aquest estiu

espai_ideal

espai_idealAl voltant d’una cinquantena de joves utilitzen cada dia l’Espai Ideal, situat a la Plaça Clarà d’Olot, on poden entretenir-se amb els jocs que es posen a disposició o apuntar-se a algun dels tallers que es promouen. Aquesta setmana se n’ha fet un d’estampació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquest estiu s’han programat diverses activitats, tot i que no s’han pogut fet totes degut a la poca inscripció. A l’Espai Ideal els joves no només poden participar als tallers que s’organitzen sinó que poden proposar activitats. Avui es fa un taller d’estampació que ha promogut una usuària de l’espai. La Cristina Baranguer és una jove que utilitza l’Espai Ideal i que ha proposat el taller d’estampació. Al voltant de trenta joves utilitzen habitualment cada tarda l’Espai Ideal per poder passar l’estona o promoure les activitats particulars. També s’estan programant les activitats i tallers per l’últim trimestre de l’any i el concurs de samarretes de les festes del Tura. Les persones que estiguin interessades es poden adreçar a Piropop o Bitxo per estampar.