L’Olot sorprèn amb la baixa de Jordi Roca

jordi_roca

jordi_rocaNomés un dia després de presentar els nous fitxatges de la temporada l’Olot ha anunciat que prescindeix del mitja punta Jordi Roca. Després de tres temporades el club ha decidit no renovar-li el contracte.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Jordi Roca no vestirà la samarreta de l’Olot a Segona Divisió B. En plena època de relleus, el club ha dit haver de prendre la difícil decisió de prescindir d’una de les peces claus per l’ascens de categoria. El futbolista de vint-i-nou anys, venia de les files de l’Escola Pia, l’Espanyol o el Figueres, i va arribar a l’Olot a finals de la temporada dos mil nou dos mil deu. Va fitxar oficialment al següent curs. Aquests últims mesos les lesions li han jugat una mala passada i l’han convertit en una de les baixes de l’equip en aquesta primera temporada a Segona B. El club ha emès un comunicat per anunciar-ho i li ha desitjat al jugador molta sort de cara al futur.