Els olotins Elisenda Font i Manel López, entre els alumnes amb millors notes de les PAU 2013

pau2013

pau2013El Govern de la Generalitat ha distingit aquest dijous a la tarda els 226 estudiants que han obtingut una qualificació d’excel·lent en les proves d’accés a la universitat del juny passat. La nota d’aquestes estudiants en la fase general de les proves ha estat igual o superior a 9. Entre aquestes alumnes tenim constància que hi ha dos de la Garrotxa. Es tracta d’Elisenda Font i Manel López, tots dos de l’Institut La Garrotxa.

Dels 226 guardonats, 113 procedeixen de centre públic i l’altre meitat de centre privats; 138 són noies i 88 són nois. El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha destacat que la joventut és el futur de Catalunya i que el Govern aposta per uns joves com més formats millor.