L’empresa olotina Royal Verd creu en la internacionalització com a base del seu creixement

familia_morera

familia_moreraL’empresa olotina Royal Verd s’ha convertit en un referent mundial en la instal·lació i gestió de gespa als terrenys de joc. L’experiència al Brasil, a la Copa Confederacions, els ha donat una volada sense precedents. El seu director general, Eudald Morera, ha explicat en una entrevista a Les Notícies que “això és el resultat de jugar molt fort per poder internacionalitzar-nos”. 

Fes clic aquí per veure l’entrevista a l’OTV a la carta La direcció de Royal Verd està convençuda que amb la gestió d’estadis com el del FC Barcelona o el del RCD Espanyol han aconseguit una aprenentatge sense precedents que els va permetre, primer, volar cap a camps europeus i, després, sortir del vell continent. Eudald Morera afronta ara el Mundial i els Jocs Olímpics. En els dos casos la seva empresa gestionarà la gespa de diversos estadis i on creu que “arriba l’hora de la veritat”.