Mercè Soler deixa la presidència de l’ACO i la substituirà Jordi Rovira

aco_monolit

aco_monolitL’Associació de comerciants d’Olot canvia de president. Mercè Soler, diu no estar al 100% per continuar a primera línia de foc i ha decidit passar el relleu al fins ara vicepresident de l’associació, Jordi Rovira. El seu primer acte com a president ha estat aquest mateix matí amb la inauguració d’un monòlit informatiu sobre el comerç de la ciutat.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Mercè Soler deixa d’estar al capdavant de l’Associació de Comerciants d’Olot, càrrec que ocupava des de fa quatre anys perquè no es sent amb prou forces per continuar. Tot i així, seguirà col·laborant amb l’associació, des de la rereguarda. Ocuparà el seu lloc el fins ara vicepresident de l’Associació, Jordi Rovira. El relleu s’ha fet efectiu avui mateix amb la inauguració d’un monòlit cedit per l’Ajuntament d’Olot, que té l’objectiu d’apropar l’ACO a la gent de la ciutat, i també als visitants. Rovira encara aquesta nova etapa de l’ACO com un repte i amb voluntat continuista. El mapa de comerços i les activitats que es promocionen al monolit es renovaran cada sis mesos per actualitzar les informacions que s’hi ofereixen i evitar-ne el deteriorament.