Promouen una prova esportiva que unirà Olot i Vic a través del camí Ral

rdp_cami_ral

rdp_cami_ralHistòricament Olot i Vic han estat units sempre per un camí ral. El 29 de setembre aquest recorregut deixa de formar part només del passat per formar-ne també del present. El camí es convertirà en l’espai que ocuparà una cursa per potenciar el turisme esportiu entre les dues ciutats veïnes.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

El camí ral que uneix Olot i Vic ja no és només un simple recorregut. El 29 de setembre serà també l’escenari de la cursa organitzada per l’empresa esportiva Linkinesis amb la col·laboració dels ajuntaments de les dues ciutats. Aquesta via connectava les dues comarques ja històricament i ha estat escollit tant per la seva importància històrica com per la seva bellesa paisatgística. La cursa es converteix en una aposta més pel turisme esportiu; així ho explica el regidor de promoció de la ciutat d’Olot Estanis Vayreda. S’espera la participació d’unes 500 persones, tant corredors com caminaires. Per apuntar-se a la cursa només cal posar-se en contacte amb l’empresa Linkinesis. Fins el 31 d’agost el preu de la inscripció és de 25 euros.