‘Segueix el fil’, la mostra dedicada al tèxtil que s’organitzarà durant la Fira de Sant Lluc

Segueix_el_fil

segueix_el_filHistòricament el tèxtil va ser el motor econòmic de la Garrotxa. Però aquella potencialitat s’ha perdut amb el temps fins al punt que ara queden ben poques indústries dedicades a aquest sector. Per tal que perduri en la memòria, durant la propera fira de Sant Lluc s’organitzarà una nova activitat que recordarà els nostres orígens industrials.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La Fira de Sant Lluc encara està per arribar però algunes de les seves novetats ja s’estan posant en marxa. Aquest és el cas de “Segueix el fil”, un espai d’activitats i mostres relacionades amb el sector tèxtil olotí, que es donarà els dies 19 i 20 d’octubre. Es tracta d’una proposta per mostrar les qualitats del handmade olotí i al mateix temps potenciar el carrer dels Sastres, històricament relacionat amb la producció tèxtil. Des de mostres de robes i fils fins a tallers de costura per petits i grans. Aquest serà el panorama de “Segueix el Fil” dins el marc de la Fira de Sant Lluc, que comptarà amb la col·laboració desinteressada de les empreses tèxtils de la ciutat. Si voleu conèixer una mica més les noves tendències handmade i l’enorme ventall de possibilitats de les manualitats tèxtils olotines només us heu d’arribar al carrer dels Sastres el 19 i 20 d’octubre.

x