Una moció presentada per la CUP provoca que Plataforma per Catalunya abandoni el ple de l’ajuntament d’Olot

pxc_abandona_el_ple

pxc_abandona_el_pleEl ple de l’Ajuntament d’Olot d’ahir a la nit es va allargar més de tres hores degut, entre altres coses, pel gran nombre de mocions que es van presentar a la part final. La polèmica va saltar, precisament, en el dret que atorga la corporació a qualsevol ciutadà perquè es pugui pronunciar al ple. La CUP, que no té representació, utilitza aquest dret per presentar mocions. Ahir va proposar discutir-ne una per posicionar-se en contra del franquisme i del feixisme. Just abans que es presentés, Plataforma per Catalunya va demanar sortir de la sala de plens.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Els representants de Plataforma per Catalunya van sortir de la sala al·legant que la moció de la CUP pretén dividir els sentiments dels olotins i obrir ferides. En el seu torn de paraula, l’equip de govern va ser molt crític en l’ús que fan les Candidatures d’Unitat Popular del dret a participar del ple.