El Gremi de Perruquers organitza una desfilada de pentinats per recaptar fons pels nens d’eduació especial

perruquers_i_joan23

perruquers_i_joan23El Gremi de Perruquers d’Olot i comarca van organitzar abans d’ahir una desfilada benèfica a l’Hospici, per tal de recaptar fons per l’Associació d’Amics dels Nens d’Educació Especial. L’entitat treballa conjuntament amb Integra, l’associació que gestiona el centre d’educació especial Joan XXIII.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En l’esdeveniment, els perruquers van pentinar els models d’una agència olotina. Al final de l’acte, tant els nens i nenes de Joan XXIII com els mateixos models van fer un ball per separat. A banda de l’aportació a l’Associació d’Amics dels Nens d’Educació Especial, la desfilada també va servir per promocionar la feina dels perruquers garrotxins.