Els Xerrics d’Olot descarreguen per primera vegada el 3 de 7

Xerrics3d7

Xerrics3d7Els Xerrics d’Olot van completar ahir a Salt una de les millors actuacions de la seva història. La colla castellera va descarregar el 3 de 7 per primera vegada en la seva trajectòria.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

En el passat, els Xerrics ja havien pogut carregar el 3 de 7, però no l’havien pogut desmuntar tal com pertoca. La construcció va ser molt ràpida i el castell no va presentar complicacions; aquest és un pas més per tal que els Xerrics puguin dur dos castells de 7 a les properes Festes del Tura d’Olot, el seu objectiu de la temporada. En l’actuació de Salt, els Xerrics també van fer un pilar caminat, un 3 de 6 amb agulla i un 4 de 6. A la jornada també hi van participar els Bordegassos de Vilanova i la Geltrú, els Xicots de Vilafranca i la colla amfitriona, els Marrecs de Salt.

Deixa un comentari